Om OttoOm Otto – Michaela Otto


Med min høje grad af empati og integritet fornemmer jeg hurtigt den aktuelle situation og behov.


Jeg gør i høj grad en forskel i forhold til den aktuelle virksomhed, leder, lederteam eller organisation, når der arbejdes med rekruttering, forandringsprocesser, konflikthåndteringer eller andre organisatoriske situationer.


Samtidig falder det mig naturligt at gå forrest ved team- og organisationudvikling, hvor jeg motiveres af at få det bedste frem i det menneskelige potentiale.

Her fungerer jeg ofte som rådgiver og sparringspartner i forbindelse med rekruttering, udvikling, outplacement og karriererådgivning.


Tidligere :

Erfaring fra lederstillinger inden for salg/logistik og de seneste mange år erfaring med Search og Selection, Headhunting og afholdelse af Leadership- og Assesment seancer, i private og offentlige virksomheder.


Kundeudtalelse:

"I samværet med Michaela mærkes hendes energi og drivkraft.


Hendes empati og forståelse for mennesker, samt vurdering af hvad der kan være vejen frem er en af hendes stærkeste kompetencer.


Ønskes en konstruktiv og innovativ dialog med med- og modspil, så er hun den rigtige".


Samarbejdspartnere


Garuda er Skandinaviens største udbyder af egne profil- og dialogværktøjer. Garuda har udviklet profilværktøjer som Otto Consult bruger til udvælgelse og udvikling af individer, grupper og organisationer.


Formålet med Garudas profilværktøjer er at skabe grundlag for en åben og ligeværdig dialog om de egenskaber, der har betydning for arbejdslivet. Klik her

LinkedIn er verdens største professionelle online netværk.

Otto Consult har et strategisk samarbejde med LinkedIn omkring jobannoncering og søgeoptimering. Klik her

Finansforbundet og Otto Consult har indgået aftale om Outplacement.


Dette betyder at vores Outplacement proces efterlever de krav Finansforbundet stiller.

Klik her

Thomas International – DISC profiler leverer ledelsesværktøjer, der hjælper virksomheder med at optimere performance for teams og medarbejdere. Klik her

Hartmann-Bossen er et konsulenthus som Otto Consult samarbejder med eksempelvis omkring ledelsesudvikling, forandringsledelse og teamarrrangementer. Klik her