Tiltrække

Rekruttering / Search & Selection

Viden og indsigt til at udfordre dine valg

Med en forretningsmæssig baggrund, hvor ledelse og eksekvering har været omdrejningspunkterne, har vi kompetencerne til at være din sparringspartner, der både kan forstå og positivt udfordre din forretning.


Vi holder os skarp på markedets udvikling gennem stor personlig interesse og stærke personlige relationer til erhvervslivet. Dermed hjælper vi dig videre - uanset om du er en virksomhed i vækst, eller står over for en turnaround med genplaceringer. Dette privat som offentlig.


Forståelse for din virksomhed og organisation

Skræddersyede processer, der tilpasses din virksomheds udfordringer, udfærdiges.Efter mange år i branchen som leder og headhunter ved vi, at en succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde, en gensidig tillid og en løbende dialog.


Den rette kandidat og proces

For at kunne gøre en forskel i din virksomhed vurderes alle kandidater for den rette faglige samt personlige profil.


Personlighedstest og referencerapporter indgår som en del af kandidatvurderingen.


Otto Consults search-proces er engageret. En tæt dialog med virksomheden, løbende statusrapportering og afstemning er naturligvis en integreret del af processen.

Tæt dialog – også med kandidaterne

Vi er ambassadør for dig som kunde, og sikrer at alle kandidater har en god oplevelse i forløbet.


Evnen til at indgå dialog er afgørende for, at kandidaten føler sig opdateret og professionelt behandlet. Derfor er klare tilbagemeldinger på bl.a. test og egen performance i samtalerne også en integreret del af forløbet.


Kvalitetsopfølgning og evaluering

Da det for os  ikke blot handler om at flytte mennesker fra ét virke til ét andet , er det naturligligt at lave en opfølgning på rekrutteringsprocessen hos henholdsvis dig som kunde, hos kandidater og hos den nye medarbejder.


Denne opfølgning og evaluering er ikke kun væsentlig for at sikre en god afslutning på processen, men også for at styrke fundamentet for et fremtidig samarbejde imellem virksomheden og den nye medarbejder.


Processen

Stillingsanalyse


Stillingsanalyse


Stillingsanalyse


Stillingsanalyse


Stillingsanalyse


Otto Consult  .  T +45 29 44 24 28  . otto@ottoconsult.dk